Wie wij zijn

Specialisten in EDI

Rozis EDI Netwerk Services

Kwaliteit

Wij staan voor goede producten en diensten voor een redelijke prijs. Daar zijn we ook duidelijk over. Wij maken EDI immers gemakkelijk voor u, maar komen niet met de ene simpele, na de andere, uitgeklede oplossing, waarna het nog niet werkt zoals u wilt. Als u een volledige, hoogstaande, duurzame oplossing wilt, komt u bij ons.

Ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring. Dat betekent dat wij heel wat grote en kleine bedrijven van binnen en buiten hebben leren kennen. Heel wat ICT trends hebben zien komen en gaan. Heel wat 'variaties op de standaard' voor EDI en B2B communicatie voorbij hebben zien komen. Wij kunnen u adviseren en voorzien van de beste oplossing in uw situatie op basis van onze jarenlange ervaring.

Vernieuwend

EDI kan op allerlei manieren toegepast worden. Naast ons pakket aan reguliere EDI producten en diensten, werken wij regelmatig mee aan specifieke, geavanceerde oplossingen voor onze klanten. Bij de introductie van SSCC pakbonnen, DHZ retourberichten, VMI berichten, en de koppeling met online ERP's bijvoorbeeld, liepen wij ver vooruit. Ook is Bizz-E een ongekend complete en uitgebreide online EDI omgeving. Inmiddels wordt Bizz-E wereldwijd gebruikt.

Service

Wij geloven in persoonlijk contact. U praat direct met professionals. Wij staan u persoonlijk te woord, en helpen u snel en zo goed mogelijk met de vraag of het probleem waarover u contact opneemt. We hebben zeer ervaren en gespecialiseerde mensen voor u aan het werk, en vrijwel continu jonge mensen in opleiding.

Verder kennismaken:

Lees wat onze klanten van ons zeggen, en met wie wij samenwerken (Klanten & Relaties)
Meer informatie over ons bedrijf en onze medewerkers (Bedrijf)
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees het laatste nieuws (Nieuws)
Rozis-relaties

Klanten & Relaties

Wat onze klanten van ons zeggen, en met wie wij samenwerken

Rozis-20jaar

Bedrijf

Meer informatie over ons bedrijf en onze medewerkers

Rozis-nieuws

Nieuws

Aanmelden voor onze nieuwsbrief en het laatste nieuws