Wat wij doen

Totaaloplossingen voor B2B communicatie

Rozis - B2B-communication

Wij bieden EDI producten en diensten voor een complete, passende en duurzame oplossing voor B2B communicatie.

compleet

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw EDI oplossing onder één dak. Wij leveren zowel de standalone, geïntegreerde of online EDI software, de koppelingen met uw bedrijfssoftware, als ook de (particuliere) communicatienetwerken en -diensten voor het transport en het beheer van uw EDI berichtenverkeer. Ook leveren we maatwerk voor speciale toepassingen, en gespecialiseerde consultancy en support.

passend

Wij hebben ervaring met grote en kleine partijen in diverse branches. Zo hebben we kleinschalige oplossingen voor seizoens- of streekproductleveranciers verzorgd, de aansluiting van bedrijven in vijf continenten, of juist de complete EDI outsourcing voor multinationals. Door de jaren heen hebben wij passende EDI oplossingen voor heel uiteenlopende bedrijven en situaties gerealiseerd.

duurzaam

We weten hoe ingewikkeld EDI soms kan worden, en nieuwe technologieën en vereisten volgen elkaar snel op. Al doende komen ook zaken in het vizier als Tracking & Tracing, GTIN, Data Alignment, EAI, RFID, Internet of Things, etc. Wij hebben én onderhouden de expertise die u zoekt. Zo kunt u gemakkelijk bijblijven. Bovendien betekent de breedte van ons aanbod en specialisme dat u bij ons terecht kunt voor oplossingen die met uw bedrijf meegroeien.

voordelen EDI

Handelsberichtstromen zijn cruciaal in uw bedrijf. Een order mag niet kwijtraken, vrachtwagens moeten op tijd rijden, en een factuur moet correct de deur uit. De voordelen van EDI liggen voor de hand. De computer doet al het werk. Nooit meer handmatig invoeren, nooit meer dubbel invoeren, en geen fouten meer bij het invoeren. En dat allemaal razendsnel. Met EDI versnelt u het handelsproces. Dat is ook de reden dat veel zakenpartners het vereisen, en ontkomt u er niet aan als u zaken met hen wilt (blijven) doen. Het belangrijkste voordeel: als u eenmaal klaar bent voor EDI, kunt u met zakenrelaties over de hele wereld communiceren!

Wat heeft u nodig:

software voor het aanmaken, beheren, verzenden en ontvangen van berichten (onze EDI oplossingen)
software voor het vertalen van uw berichten en het koppelen met uw backoffice (onze backoffice integratie)
een servicecentrum voor uw berichtenverkeer, en professionals die weten waar ze over praten (onze netwerken & service)
Rozis-EDI-oplossingen

EDI oplossingen

Software voor het aanmaken, beheren, verzenden en ontvangen van EDI berichten

Rozis-ERP-koppelingen

Backoffice integratie

Software voor het vertalen van uw berichten en het koppelen met uw backoffice

Rozis-EDI-outsourcing

Netwerken & Service

RFC Servicecentrum, en professionals die weten waar ze over praten